خوش آمدید

جستجو

تبلیغات





قلیه ی میگو رژیمی

    سلام دوستان عزیزم

    این روزا ماهی و میگو تو بازار زیاده و ارزون بهترین موقع برای خریده و خوردن این جور غذاها

    قلیه ی ماهی و میگو به خاطر داشتن سبزی و سیر و گوشت سفید دریایی غنی ترین غذا به شمار میره و برای بچه هایی که میرن مدرسه خیلی مفیده

    و چون به خاطر داشتن سیر زیاد غذای گرمی به شمار میاد خوردنش تو زمستون گرمی بخش بدنه

    درمورد قلیه ی میگو باید بگم که مواد و طرز تهیه اش کمی با قلیه ماهی فرق میکنه درست مثل خورشت سبزی و خورشت کرفس که تقریبا ظاهرشون مثل همه ولی موادشون  فرق داره

    اول مواد لازم :

    گشنیز خیلی ریز خورد شده 1 کیلو -نصف بسته تمر هندی که از همون اول با اب جوش خیسش کنید  - دو عدد گوجه ی صفت - یک عدد سیب زمینی متوسط - یه بوته سیر البته میتونید کمتر بریزید-  آرد یک قاشق غذا خوری پر رب گوجه یک قاشق غذا خوری -پیاز یک عدد- شنبلیله ی خشک یک قاشق غذا خوری پر - نمک فلفل زرچوبه به میزان لازم و میگو هم هر چقدر داشتین خیلی مهم نیست کم باشه یا زیاد مهم اینه که باشه

    خوب تول مثل همیشه پیازو ریز خورد کنید و سرخش کنید بعد سیر ریز خورد شده رو بهش اضافه کنید من خودم با دو قاشق روغن زیتون  سرخ کردم که کل روغن غذام همونه خیلی هم خوب شد

    زرد چوبه فلفل قرمز یکم فلفل سیاه و شمبلیله رو با یپاز تفت بدین

    بعد گشنیز ریز خورد شده رو بهش اضافه کنید خیلی خوب سرخش کنید

    بعد از اون قابلمه رو از روی گاز بردارید و با گوشت کوب خیلی آروم سبزی رو له کنید اینجوری غذای شما هم غلیظ میشه و هم طعم و مزه ی بهتری میگیره

    دوباره قالمه رو بزارید رو گاز و سبزی هارو با رب تفت بدین

    آرد و هم همینجا اضافه کنید و باشعله ی کم همه رو با هم تفت بدین

    بعد هم میگو هارو یه تفت کوچیک بدید

    یک لیوان آب جوش اضافه کنید بزارید با شعله ی کم جوش بیاد

    وقتی کناره های خورشت شروع کرد به حباب زدن سیب زمینی های نگینی خورد شده رو اضافه کنید و بزارید دوباره جوش بیاد با سر بسته و کاملا سیب زمینی بپزه چون بعد از اضافه کردن تمر هندی دیگه نمیپزه

    وقتی مطمعن شدید سیب زمینی پخته تمر هندی رو که از اول خیسش کرده بودین و صاف کنید و بریزید توی خورشت

    گوجه ها حتما باید صفت باشند اونا رو از وسط قاچ کنید و بعد همونجوری بزارید داخل خورشت سرشو بزارید تا کاملا جا بیفته و روغن بندازه آخر سر نمک اضافه کنید چون پخت طولانی نمک ید اونو از بین میبره و جز ضرر چیزی نخواهد داشت

     

    نتیجه ی خوشمزه اش هم میشه این این گوجه ها طعم تمر هندی رو به خودشون میگیرن و خیلی خوشمزه میشه منکه بیشتر گوجه و سیب زمینیشو میخورم تا میگو

    به نظر من قلیه ی میگو خیلی خوشمزه تر از ماهیه حتما امتحان کنید

    نکته : همه ی کارهایی رو که گفتم با صبر انجام بدین تا طعم و مزه ی خوبی بدست بیارید

    این خورشت کلا از اول تا آخر روی شعله ی کم آماده میشه اگه عجله دارید این غذا رو درست نکنید چون جواب جالبی نخواهید گرفت

    نوش جانتون


    این مطلب تا کنون 20 بار بازدید شده است.
    منبع
    برچسب ها : خیلی ,میگو ,خورشت ,بزارید ,خورد ,گوجه ,اضافه کنید ,خیلی خوشمزه ,سرخش کنید ,خاطر داشتن ,
    قلیه ی میگو رژیمی

تبلیغات


    محل نمایش تبلیغات شما

پربازدیدترین مطالب

آمار

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده